Sviken

Sviken Best Read || [Yamilé Andreasson] Sviken Best Read || [Yamilé Andreasson] - Sviken, Sviken Vid f rsta anblick trodde jag att det var en bild p mig och kunde inte f rst varf r en av de d r privata bilderna han tagit p mig hamnat i v r familjedator S jag klickade p bilden f r att se om jag mi

  • Title: Sviken
  • Author: Yamilé Andreasson
  • ISBN: -
  • Page: 188
  • Format: Kindle Edition

Sviken Best Read || [Yamilé Andreasson], Sviken, Yamilé Andreasson, Sviken Vid f rsta anblick trodde jag att det var en bild p mig och kunde inte f rst varf r en av de d r privata bilderna han tagit p mig hamnat i v r familjedator S jag klickade p bilden f r att se om jag misstagit mig Jag skulle aldrig ha klickat S snart bilden visades f r mig rasade min v rld Sviken r en novell om otrohet och verkligheten bakom den lyckliga fasad Vid f rsta anblick trodde jag at

Sviken

Sviken Best Read || [Yamilé Andreasson] Sviken Best Read || [Yamilé Andreasson] - Sviken, Sviken Vid f rsta anblick trodde jag att det var en bild p mig och kunde inte f rst varf r en av de d r privata bilderna han tagit p mig hamnat i v r familjedator S jag klickade p bilden f r att se om jag mi Sviken

  • Sviken Best Read || [Yamilé Andreasson]
    188Yamilé Andreasson
Sviken

983 thought on “Sviken

  1. En sann historia d r frun uppt cker en mapp i datorn som hon inte skulle ha ppnatBehaglig, l ttsam att lyssna p Kort r den endast 22 min S prova att l sa om svek, otrohet och tillit.Kan varmt rekommendera den.Leave a Comment